EN HELT NY VÄRLD

innovationen ECH2o som aktiverar vatten
att agera som kraftfullt rengöringsmedel

ec-H2O_NanoClean_Color_Outlines
orbio

 

 

Installera ett Orbio® os3 elektriskt aktiverat vatten (EAW) -system för att skapa en rengöringslösning för flera ändamål och ett desinfektionsmedel / sanitizer på plats. Ett os3-system kan hjälpa dig att effektivisera processer, spara tid och pengar och skapa en säker och välkomnande miljö för anställda och gäster i dina lokaler.

Effektivisering
%

Genom att du själv tillverkar ditt egna rengörningsmedel av enbart vatten så reduceras kem kostnaderna till 0.

Miljöpåverkan
%

Skapa en effektiv rengörningsvätska av enbart vatten minskar din verksamhets miljöpåverkan radikalt.

Enkelhet
%

Inga leveranser eller beställningar! Din verksamhet blir självförsörjande av rengöringsmedel och ytdesinfektion

Hälsoeffekt

Inga fler kemikalier utan bara vanligt vatten !

Byt ut en rad dagliga rengöringskemikalier, saneringsmedel och desinfektionsmedel med lösningar som genereras av det kompakta Orbio® os3-elektriskt aktiverade vattnet (EAW) -systemet. Använd Orbio Satellite System för att anpassa en kostnadseffektiv installation i hela din anläggning.

Generera Orbio® MultiSurface Cleaner och MultiMicro ™ 200 * - ett enstegs rengöringsmedel och desinfektionsmedel - på plats vid din anläggning med endast vatten och standard saltvattenberedare saltpellets.

Utveckla din organisations hållbarhetsinitiativ med ett rengöringssystem som har potential att avsevärt minska ditt miljöpåverkan, enligt en oberoende livscykelanalys.

Fyll enkelt på sprutflaskor med hjälp av påfyllningsröret röret eller ta bort skopor och tankar med handsfree lösningsdispenser och snabbflödesslang.

os3-feature-950x702

ECH20 NanoClean

ec-H2O NanoClean® * -tekniken omvandlar elektriskt vatten till en innovativ, kemikaliefri lösning som effektivt rengör, sparar pengar och minskar miljöpåverkan jämfört med dagliga rengöringskemikalier. Detta omvandlade vatten skapas av en inbyggd e-cell som genererar miljontals små mikroskopiska bubblor som kallas nanobubblor som främjar lösningens rengöringseffektivitet. Denna nästa generationslösning erbjuder samma stora fördelar med den första generationen och rengör nu bättre i fler applikationer.

 
Sedan Tennant introducerade sin globalt vältagna, proprietära ec-H2O ™ -teknologi under 2008 har framsteg inom nanobubbsteknik lett till ec-H2O NanoClean. Denna teknik levererar nästa generationens rengöring med nanobubblor som bryter ner smuts, matfetter och andra utmanande smuts och sedan sätter dem i reningsvattnet där sugen lätt kan ta bort smutsen från golvet.