Tennant T1B Kombiskurmaskin

Tennant T1B Kombiskurmaskin

Rengör enkelt små och trånga ytor med T1:ans kompakta design, bäst i klassen.

Tennant’s T1B kombiskurmaskin reducerar risken för halk och fall olyckor. I dom trånga och små utrymmena, genom excellent vatten upptagning – både i drift framåt och bakåt. Enkelt att rengöra vattentankar reducerar bakterie tillväxt ger ökad miljöhälsa.

Tennat T1B är en liten batteridriven kombiskurmaskin som underlättar rengöring i trånga utrymmen och där ljudnivån spelar en viktig roll..

Först i branschen!

T1 Battery Micro-Scrubber-Dryer med litiumjonbatteriet är ett rengöringsverktyg med flera användningsområden som nästan alltid är redo att rengöra. Jämfört med standard batterier, litiumjonbatteri-teknik ger upp till 20 gånger längre batterilivslängd, upp till 33% längre körtid och snabbladdningsprogram.

Tyst rengörning

Med endast 68dBa kan du enkelt städa butiker eller offentliga miljöer utan att störa omgivningen eller tumma på kvalitet och städresultat.

Branschledande Teknologi

Tennant producerar städmaskiner med branschledande teknologi i världsklass. Kvalité, innovation och resultat är i fokus, lika så ergonomi och enkelheten i design och användarvänlighet.